Higuain er blitt besværlig Juventus
نوشته شده توسط : bartnnwdrak

Tidligere Juventus angriper Lavanelli som, Billige Fotballdrakter Higuain har nå blitt byrden av Juventus, Den kommende Turin Derby, Han foreslo at Allegri forlot den argentinske angriperen. " Han er virkelig forvirret nå, Han er ikke vi er kjent med den Higuain, Bare en skygge, " Sa lavanelli " Allegri fortsetter å bruke ham, Det hjalp ham ikke, Fordi han trenger å være stille. Hans spørsmål er mer psykologisk, Ikke fysisk. "

" Jeg tror at den uavhengige landslagets store liste gjorde ham vondt, Han burde ta en pause, La deg være edru. Han burde ta en uke eller så, Og så kom tilbake. Han var veldig opprørt, Helt ikke i spilltilstanden, Hvis det er så vanskelig støtte, Han vil ikke gi laget hvilken hjelp. "

" Hvis det var meg, Jeg vil ikke la ham spille i Torino Derby. Jeg tror han er nå byrden av Drakt Juventus, I tillegg til de som går inn i ballen, Han er ikke nå, vi er kjent med det Higuain. En slik kommentar kan selvfølgelig ikke hjelpe ham, Men vi vet at han er en superstjerne, En toppspiller, Fordi Juventus betalte ham 90 millioner euro. Dessverre, nå er han ikke egnet for spillet. "





:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 شهريور 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: